RD6 Done!

Publicerat av Per Arvehell den

Team Yaw Spin och FK Spinn vill framför ett stort tack till alla 44 tävlande på RD6, nytt deltagarrekord för säsongen! Och tack till alla funktionärer, utan er blir det inga tävlingar. Vi vill också välkomna alla tio debutanter som deltog på sin första SDC tävling för säsongen, jätteroligt att ni var så många nya och välkomna till gänget.

Fr.V. Daniel Fransson (3:a), Jimmie Erlingson (1:a) och Erik Lydig (2:a) i Sportsman

Sportsman-finalen vanns av Jimmie Erlingson med fyra varv på 1:38.91. På andra plats kom Erik Lydig 1:42.184 tätt följd av Daniel Fransson på 1:43.075. Grattis! Finalen går att se här!

Fr.V. Glen Bales (3:a), Oscar Nilsson (1:a) och David Modig (3:a) i Open

Open-finalen togs hem av Oscar Nilsson med knappt två tiondelars marginal till tvåan David Modig och på tredje plats kom Glen bales. Grattis och finalen går att se här!

På RD6 användes uppblåsbara hinder, så som på SM-veckan.